Att göra det roligt

I förra veckan spenderade jag tiden på gymmet med Gianna en kollega/vän. Bilden visar en tillbakablick på en av övningarna som vi utförde på gymmet under detta ”mördar” pass.

För mer information gå in på Giannas och Milomirs blogg Workoutknockout.se !!! 🙂

Vissa dagar kan det vara riktigt motigt att ta sig till gymmet utan någon speciell anledning. Vissa dagar hoppar man helt enkelt att ta sig dit och kompenserar heller inte med att ta en powerwalk för att energin är så låg. jag har ofta haft såna dagar där gymmet får vänta några dagar till. Ibland känner man att motivationen har sänkts oerhört mycket under för lång tid. jag försöker att pusha mig själv och vända tankarna till något positivt, se det jag kämpar för och göra det roligt. Förra veckan var jag inte på topp, hade just blivit bra från en förkylning, passade på att boka in mig på ett PT pass med Gianna för att jag vet att då kommer jag kötta järnet! Jag vet att jag har något att längta till. Det blir alltid lättare att få igenom saker när man får med en träningskompis eller kör ett PT pass.

Vid mitt senaste inlägg inledde jag med ett litet utkast om vart min resa började. För mig var det viktigt att ta hjälp och stöd av någon som kunde dela denna resa med mig och finnas där för rådgivning. Till en början var det sjukt jobbigt att processa att tänka långsiktigt, se målet längre fram och att man aldrig blir färdig. Min förändring skulle ju komma att bli en livsstil och att det till att bli en tuff resa. Men på något vis tröstade jag mig i att jag alltid kan backa ur och ändra mig, det är ju faktiskt mitt eget liv och jag bestämmer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *