Min nyuppstartade blogg om motivation och vanor samt mer därtill

Hej alla!

Nu har jag äntligen kommit igång med min blogg Motivation & Habits och det känns grymt kul. Jag heter Madelene och är en tjej på 26 år och bor i Eskilstuna. Arbetar som arbetsspecialist och är utbildad beteendevetare. I grunden är jag undersköterska och mitt största intresse är träning och fokus på inre utveckling.

Min tanke med den här bloggen är att kunna nå ut till alla er som på något sätt har/eller inte har ett intresse för träning, kost, motivation och mer därtill. För mig är det viktigt att kunna nå ut till er läsare på flera sätt. Min ambition är att kunna inspirera och samtidigt dela med mig av fler perspektiv till er. För det är inte alltid ”guld och gröna skogar”.

Allt började för cirka 1,5 år sedan. Jag var med om en ”olycka”, skadade foten under ett träningspass. Detta resulterade i sjukskrivning och bärandes på gips i fem veckor. Under denna tid som jag mestadels var hemma och kurerade mig började jag tänka på mig, mitt liv, min vardag och hur den var. Det fanns tillräckligt med tid för att rannsaka sig själv om jag säger så. På något sätt började jag tänka på allt jag gjort hittills i livet, vad jag ville åstadkomma och vad jag har kämpat med så länge. Har ofta jag har fightats med mina tankar, tankar om att inte våga testa nya saker, förändra vanor och  hålla motivationen uppe. det har gått till en viss grad sen har det fallerat. Skadan kan man säga var min vändpunkt. Jag bestämde mig för att sätta upp ett mål och jobba utifrån det.

Resan mot ett hälsosammare liv, bli starkare och våga prova nytt !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *