Kosttillskott och energikällor för att orka med

Ett helt kit från MM Sports

Jag har under en låg tid använt mig av olika typer av kosttillskott. Jag själv tycker att det är ett bra komplement för att kompensera med bra energier under dagen. Jag hämtade ut ett paket för några veckor sedan från MM Sports och är som vanligt grymt nöjd med deras produkter. Jag tycker dem är prisvärda och produkterna är grymma.

På morgonen tillsätter jag alltid en deciliter protein Whey 100 i min gröt. Det gör att jag får i mig bra med proteiner och gröten blir också mycket godare. De sorterna som jag brukar inhandla är choklad och salted caramel. Proteinet brukar jag också tillföra efter ett träningspass tillsammans med två riskakor för att boozta mig med energi.

BCAA använder jag majoriteten av tillfällena under ett träningspass. De två BCAA som jag använder just nu är Cola och Apelsin från MM sports och de är grymt goda. Kan verkligen tipsa er om dem ! Vissa dagar när jag tränar intensivare, dubbelpass eller flera pass på raken brukar jag ta BCAA på morgonen.

För mig är kosttillskott en bra komplement som jag sagt tidigare men också så märker jag tydligt skillnad när jag är med eller utan dessa godingar. För mig är det också bra motivatörer för träningen. Sen när man känner sig extra duktig och har nått resultat så kan jag unna mig ett nytt plagg 🙂 Byxorna från Body Sciens är gudomliga, kan verkligen rekommendera dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *