När det är måndag och helgen är förbi

Då var det måndag…

Nej, idag har jag egentligen ingen anledning till att inte vara motiverad eller att inte vara glad för att en ny vecka med nya möjligheter börjar. Jag är utvilad och helgen har bjudit på fina minnen och aktiviter. Men ändå så tryter motivationen. Måndagarna brukar vara lite sega när en ny vecka sätts igång. För att på något sätt hitta tillbaka till motivationen brukar jag använda mig av olika knep. Idag fick det bli en tillbakablick på en bild, denna bild illustrerar en teknisk utveckling av plankan- övningen. För ett år sedan började jag att komma igång kontinuerligt med träningen då kunde jag köra plankan på knäna. Idag är det inga problem med att stå på tårna och köra lite längre.

Den här bilden fick mig att på något sätt längta lite till gymmet, idag är det ben som ska köttas 🙂 Och varför inte passa på att utmana sig själv i den övningen 🙂

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *