Variation i träningen

Häromdagen körde jag ett ben pass tillsammans med en vän.. träningsschemat har sett ganska likvärdigt ut under ett antal månader…till slut tappar man lite motivation och behöver skapa en variation på träningen. Jag själv tycker att det är ett perfekt tillfälle till att göra det när man går och tränar tillsammans med någon vän. Då kan man passa på och inspirera varandra med nya övningar och instruera med teknik och annat. Men det bästa…peppen!!!!

Vi passade på att köra några SuperSets:

Benpress 100kg & Hack Lift enbent utan vikt (bilden visar) 4×12

Baksida lår stående i maskin 15kg & en rumpövning i maskin 15kg 4X12

Jag tänkte att jag ska lägga ut lite mer bilder på olika övningar i de träningspassen som jag kör 🙂

Detta fick svetten att flöda och motivationen ökade. Helt enkelt ett grymt pass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *