Kursstart i onsdags: Corestyrka som hålls av Gianna och Milomir

I onsdags var det premiär för en ny kurs som jag har påbörjat. Corestyrka hålls av Gianna och Milomir. Min tanke med denna kurs är att stärka min bäckenbotten och få tips och råd om hur jag ska kunna fortsätta hålla mig stark. Perfekt att ha med sig detta under träning, ha rätt andning i övningarna, ha en stark bål, bra hållning osv. Det ska bli mer än kul !

För att få mer information gå in på deras hemsida för att läsa mer

Inkontinens Rehab

Tveka inte att maila till dem med dina frågor. Det är fler kvinnor än vad vi tror som har dessa problem. Eller har ett intresse för att skapa en god Corestyrka som jag tveka inte! Man får ett enormt fint bemötande, förståelse och gedigen kunskap 🙂

Gianna och Milomir driver också en blogg in och läs:

https://www.sporthalsa.se/bloggar/workoutknockout

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *