Ha roligt med maten

I det här inlägget skulle jag vilja tipsa om hur du kan utesluta pasta, ris och potatis i någon av dagens rätt. På bilden ovan har jag gjort en köttfärssås på olika rotfrukter såsom blomkål, morrötter och även lök, vitlök och lite annat för att göra den matigare. Till köttfärssåsen har jag strimlat rödbetor och zucchini i en maskin som du ser på bilden nedan  🙂

Det är kul och göra något extra med maten då jag själv tycker att man äter med ögat. Sen är det också fruktansvärt skoj och hålla på med den där maskinen (spiralizer). Om du har barn så lovar jag att dem kommer att älska den…Du kan använda den till alla möjliga olika frukter och grönsaker. Om jag som i den här receptet inte har använt zucchini eller rödbetor så brukar jag använda den till gurka, sötpotatis, potatis etc

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *