Att snickra ihop en planering och därefter följa den

Tredje dagen på min utmaning. Hålla fokus på det mål man sätter upp och att fullfölja det; det är utmaningen.

Jag är en sån här person som gärna vill väldigt mycket, är envis, driven och har en tydlig bild över hur jag vill ha saker. Min svaghet är att lyssna för mycket på de spöken som kommer fram i tankarna. Att drivas för mycket av de ”svackor” man ställs inför och att få en ökad känslighet för förändringarna.

Idag är en sån där dag som jag bara vill lägga mig och sova. Kroppen säger ifrån, huvet vill och jag hamnar i en ständig ambivalens. En total KROCK

Vad gör man då?

Jag är ingen expert men jag vet själv hur viktigt det är att lyssna på kroppen utan att tappa fokus och hamna ur balans. Idag var planen att träna efter jobbet, hem och äta sen vila. Så blev det inte. Det blev övertid på jobbet, hem direkt för mat, göra något som får en glad och vila en stund. Finns det en ökad energi om en stund: Då blir det ett pass på gymmet helt enkelt. Annars blir det vila och gymmet imorgon istället.

Jag skulle vilja avsluta med att säga en sak. Alla har vi våra egna mål här i livet, vill du träna och gå ner I vikt, bygga eller vad det nu må vara för mål: Sikta! Gör det för DIG

Nedan har jag valt att ha en bild illustrerandes av den frukost som jag just nu äter. Den är fylld av fibrer, vitaminer och bra energier för att starta dagen på bästa sätt!

Imorgon hade jag tänkt och lägga ut ett inlägg om lite heta tips på några bra produkter som jag använder under vintertid. Hoppas på trevlig läsning 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *