Såhär i förkylningstider

Efter tre underbara dagar med jobbet i Hedenlunda slott var det min tur att bli förkyld. Det märks när det börjar bli varmare att man tror sig känna att det är helt okej att skippa jackan från punkt a till b. Jag gjorde det misstaget, tror därav och massa mer att jag blev dålig. Nu är det sjukstuga men det bästa att hantera det på är ju att ösa med ingefära,  massa citron och honung.

I gårdagens inlägg la jag ut ett recept på en supergod smoothie som är perfekt att använda i dessa tider. En riktig boozt.

Ingefära är kroppens bästa vän! Äter du ingefära varje dag kommer hjärtat, hjärnan, magen och lederna att älska dig. Ingefäran har en verkan i att minska illamående och gasbildningar samt diarre. Den innehåller en massa antioxidanter och därav perfekt att använda för att motverka och lindra förkylning. En riktigt energi kick.

Ha en underbar söndag alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *