Rosmarin och citron

Jag vet att jag tidigare har lagt upp ett inlägg på bloggen om hur du kan smaksätta ditt vatten. Jag tänkte göra en liten uppdatering på detta i dagens inlägg. Jag har valt ut de två ingredienser som används mest i mitt hem. Rosmarin och citron:

Rosmarin har en effekt att öka värmen i kroppen samt innehåller antioxidanter vilket kan vara bra att ha som tillskott vid förkylningstider. Jag har personligen haft svårt med rosmarin men tycker att den är perfekt att ha i ett glas vatten tillsammans med citron.

Citronens inverkan på våra kroppar är många, dels hjälper den att neutralisera ph värdet i kroppen, det sägs att den ska hjälpa oss att få en friskare andedräkt och mycket mer. Jag har citron i mycket, vattnet men också som många i matlagningen, tacksamt till fisk och kyckling men även i sallader.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *