En riktig energi-boozt

När det är väderförändring, trots att vi går från mörker till ljus så blir jag oerhört påverkad av detta. Tröttheten slår på enormt för min del. För att hålla mig igång och få alla mina rutiner att fungera brukar jag passa på att komplettera med en energirik smootihe i min kosthållning, alltså utöver det jag annars äter.

Här kommer ett toppen bra recept på en energi smoothie som är super enkel att göra. Perfekt att ha med när du är på språng, göra för flera portioner för att ha som mellanmål eller som ett komplement inför träning eller till frukost.

Recept finns att hämta på bilden 🙂

Mixa och njut! Glöm inte att ha en underbar eftermiddag och njut av det fina vädret. Eskilstuna levererar i alla fall sol 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *