En dagstur på Cypern

Under förmiddagen har vi varit ut och åkt längs med kusten. Några av stoppen har varit Paralimmi och protaras. Kan varmt rekommendera dessa platser att besöka. Bilden är tagen vid några klippor strax förbi Ayia Napa längs med vägen.

Underbara utsikter och massa sevärdheter. Fina stränder och klippor att bada vid.

Kommer uppdatera mer om fler tips.

Gällande kosten fick det bli Meze grill. Små plock med mycket goda saker. När jag är på semester njuter jag men att ändå tänka på vad jag stoppar in mig kan ändå vara värt det. Just såhär i värmen och energimässigt när man håller igång mycket och är ute hela dagarna. Till exempel att äta sallad, kött och möjligtvis lite potatis kan göra susen för magen ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *