Att välja hur du kan tänka

Att älska sig själv, ha en kroppspositivism är ju verkligen på tapeten nu. Men när alla pratar om att va den du är, älska dig själv precis så som du ser ut och så vider. Jag förstår hur, jag förstår syftet med det men HUR ska jag då göra för att komma dit?

Jag har som jag pratat om tidigare alltid varit större än alla andra, vägt mer, haft större strl. Detta har fått mig att bli oerhört kritisk mot mig själv. Just för att jag inte platsar in i själva idealet. Men faktiskt av att börja leva sunt och tränar och älskar mitt liv så tänker jag annorlunda nu.

– Det jag älskar att göra: det gör jag

– Att älska sig själv är mer komplicerat än så. När du tänker ”Nej det här jag inte jag bära:” ha på dig det!!!!

– När det är jobbigt att vistas på gymmet med tajta kläder, tänk på det du ska prestera och tagga till

– När det guppar lite från olika kroppsdelar när du springer: härligt att röra på sig och svettas

– Jag är inte som dem andra tränade i utseendet: jag är på gymmet och älskar faktiskt det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *