Tips på träningskläder och att bära färgglatt

Tänkte tipsa om lite omika märken på träningskläder som jag gillar och ofta köper på mig. Sen kommentera lite kring varför jag gillar just varje märke.

Oftast har jag diskreta färger på mig, ibland pastellfärgade toppar etc. jag brukar mer ha färgglada ”accesoarer” därtill. Färger gör en ju väldigt glad och taggad. På bilden ser ni en av mina favoriter bland de shakers jag har.

Lista på de märken jag gillar:

Better bodies, ett märken som jag har mest av i garderboen. Jag gillar dem då de är bra i sina modeller av tights och har många olika varianter. De är ofta inne med nya kollectioner och topparna är häftiga och bekväma. Storlekarna är bra, då jag är kurvig använder jag L och trovs bra i det.

MMSports, deras t shirtar och linnen är mina favoriter. De har bra herrkläder där som jag inte använder då men lösa byxor och många snygga t shirtar.

Adidas, de är ett säkert kort. Allt mellan shorts till överdelar och sporttoppar. Tycker att de har bra storlekar och ett stort urval av flera olika varianter av plagg.

Gymgrossisten, har deras t shirtar och dem är supersköna

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *