Min vecka

Veckan startade med att vara ute på landet i Okelbo: uppåt i det avlånga landet. Hälsat på nära släkt. Ätit god mat, skrattat och spelat massa spel. Vilat från gymmet för att bara njuta till max.

Då vi åkte under helgen så kom vi hem igår. Mycket sittandes i bilen avslutades med att röra lite på kroppen. Det fick bli ett armpass på gymmet.

Idag lagades det matlådor så det stog härliga till. Intervaller i skogen med kollegor. Avslutade denna underbara dag med ett axel och mage pass med en god vän. Det är grymt att få dela ett otroligt roligt pass tillsammans med någon. Motivationen höjs och allt peppande går knappt att sätta ord på.

Imorgon torsdag:

På förmiddagen händer det lite saker (hemlis just nu). Sen kommer jag hålla dagen öppen fram tills ett kvällspass, spinning kombinerat med ett bröstpass på gymmet.

Fredag:

Ett grundligt benpass med fokus på teknik och att jobba upp styrkan. Tänkte avsluta det med ett konditionspass på crosstrainer. Avslutar dagen med en tjejkväll.

Lördag:

En långpromenad på morgonen och sedan städning. Om det finns tid så kommer jag köra ett pass på gymmet. Då blir det fokus på att höja pulsen och blanda omika övningar med super sets.

Söndag:

Ett ryggpass och sedan förbereda sig för att börja jobbet igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *