Dagens intervju med tidningen Extra

Fotograf Therese Jahnson i bild och bild tagen av Rebecca Öhman. Bakom kulisserna.

Idag blev jag intervjuad av en reporter och redaktör tillsammans med fotograf, för tidningen Extra, Eskilstuna kuriren. De kom hem till mig för att ha själva intervjun.

Intervjun var jätterolig, givande och så skoj att de ville göra detta med mig. De hade uppmärksammat mig och läst min blogg. Följt mig och tyckt att det skulle vara intressant att intervjua mig för ett uppslag i deras tidning.

Många av frågorna handlade om att beskriva mig som person, vem jag är och vilket budskap jag vill förmedla med min blogg. Anledningen till att jag började blogga och vad jag vill förmedla till alla läsare.

Det avslutades med lite fotografering både i hemmet och utomhus. Snacka om att jag kände mig populär!

Ibland tror jag tt vi även behöver ställa oss frågor om hur, vad, varför och så vidare lite oftare. Det får en att gå tillbaka till kärnan och grundeen till anledningen av det vi gör. Precis så som det var för mig idag. Bara att en annan ställde mig frågorna. Så tacksamt att få uppleva denna möjlighet ❤️

I mitten av september beräknas uppslaget att vara med i tidningen ❤️⭐️ Stolt!

Stort tack till Rebecca Öhman som intervjuade mig samt fotograf Therese Jahnson som tog alla foton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *