Att bli intervjuad av tidningen Extra

Det var i augusti som jag blev kontaktad av en reporter från tidningen Extra. Vi planerad in en intervjutid hemma hos mig.

Spänningen låg på topp redan då. Det blev som en skräckblandad förtjusning över det hela. Dels att bli uppmärksammad genom bloggakrivandet och samtidigt att få en möjlighet att kunna synas utåt och bidra med erfarenheter till andra.

När vi väl hade intervjun var det som att jag inte hade gjort något annat än att vara på ingtervjuer. Det kändes så naturligt och mänskligt att göra det. Ganska snabbt kände jag att jag främst vill förmedla mitt tankesätt till er alla därute. Tankesättet om att faktiskt vara hälsosam men inte alltid inplatsad i normen.

Att våga vara sig själv och att faktiskt finna en mening med saker i ens vardag.

Att få möjligheten att synas var något så häftigt och all respons från er alla där ute är jag evigt tacksam för ❤️ Tusen tack! Tack vare er som jag vågar! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *