Att välja glasögon

Nu har det gått dryga en vecka med mina nya glasögon. Är supernöjd!

Dock var det en resa som heter duga för att hitta dem rätta…men till slut fann jag dem.

Var runt i hela stan och testade dem flesta som fanns i varje glasögonbutik. Hittade flera som jag älskade men dock föll det på mitt synfel. Synfelet gör ibland eller ganska ofta att jag inte han ha dem glasögon jag önskar.

Säger det igen som många gånger förut: det är som att när du häller upp en sockarkakssmet i en form och smeten räcker inte till…den rinner inte ut längs med kanterna. Så är det med mitt synfel och glasen, glaset räcker inte till för många bågar jag tycker är snygga.

Men! Nog om det. Dem fanns! Hittade dem här och är så nöjd! ❤️ Köpte dem på synsam! Bra service trots mina utbrott av frustation! Bra service måste jag säga ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *