VIP kväll

I lördags var det den hejdundrande VIP kvällen tillsammans med Tuna influencers, köpmangatan 29 och Marals beauty clinic.

Det var en magisk kväll! 

Vi började kvällen med lite mingel och hälsade alla välkomna. Lät alla läsare och följare som vann denna tävling att få veta mer om oss i nätverket. Kvällen bjöd på snacks och dryck. Alla fick möjlighet att göra en håranalys från Kerastase för att se hur ens hårkvalite är. Rabatter och goodiebags bjöds det även på i detta samarbete.

Det lottades även ut en behandling från Marals beauty clinic samt rabatt för kommande bokningar.

Michaela som är emd i nätverket demade även produkter från hennes företag. Bland annat läppstift som är grymma!

Detta var sammanfattningsvis en oförglömlig kväll! Vill passa på att tacka alla inblandade i nätverket, köpmangatan, Marals beautyclinic och alla ni följare som var med och deltog i tävlingen och också kom denna underbara kväll ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *