Träning under vintertider

Så här när mörkret faller sig på och det börjar bli kallare ute förändras en del av mitt träningsupplägg. Allt blir inte lika självklart och ”lättpackat” som under sommaren.

Jag har ofta en sommar och vinter garderob av mina träningskläder. Likaså som man har med andra kläder. Mer långärmat än linnen osv. sånt som är självklart. Jag gillar att ha fler alternativ att välja mellan. Under vinter är det också oerhört energigivande att ge sig ut soliga härliga dagar på en långpromenad.

Jag brukar även lägga mer tid på gruppträning under vinterhalvåret. Mycket för motivationen och att det faktiskt känns mer värt det. Klassiska schemat på ett gym med träningspass: det är alltid fler träningspass på schemat under vintertid än under sommaren.

Att ge sig ut i kylan kan också vara förbränningshöjande när kroppen ska hålla värme! Svettas lika mycket som under en varm sommarpromenad…

Hemmaträning kan också på sin höjd vara lika värt det under dessa mörka perioder. Morgon yoga ❤️ Ge energi, även meditation ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *