Hårvårdsprodukter och att välja rätt

Det här är några av de produkter som jag använder i dagsläget. Har i många år använt produktmärket Kerastase. Köper dem av min frisör, från hennes salong. Hon har lärt känna mitt hår och vet vad det behöver.

Dessutom är produkterna fräscha, med det sagt: dem har inte gått ut i datum. Därför gör jag ett aktivt val i att gynna min frisör istället för att shoppa på nätet.

Dem produkterna som syns i bild är:

– Värmeskyddsserum som är som en mjuk balsamskräm för håret och den luktar grymt gott (produkten längst bak)

– En spray som används i hårbotten för att öka hårproduktionen (silvriga produkten i mitten)

– Hårolja som är längst fram…den är så grym. Luktar gott och är oerhört tacksamt för håret. Speciellt när det är lite torrt

Bor du i Eskilsuna skulle jag rekommendera dig att gå till salong Köpmangatan 29 för vidare information och tips för just dig! ❤️ Linda Andersson som driver salongen är väl kunnig i detta märke och kan hjälpa dig med det du behöver 🙌🏻❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *