Att vara sig själv

Helgen är här och det är ju underbart. Skulle vilja inleda det med en uppdatering om att vara sig själv och följa sin egen väg. Idag är det så lätt att bli vilse  i allt som påverkar oss utifrån. Allt från sociala sammanhang till media etc.

Som jag nämnt i repotaget i tid ingen Extra så försöker jag alltid att följa min egen väg. Hitta det som driver mig själv framåt. Trots det så är det klart att man påverkas av andra och likaså intryck. Ord som folk säger till en som kan såra och göra en ledsen.

Men av våra olikheter slutar det i att vi alla är inte varandra lika på det sättet att det alltid finns människor som inte håller med, inte står för ens värderingar, tycker olika och massa annat.

Med det sagt: Du har inget att förlora på att vara sann mot dig själv och är det så att du får höra hårda ord, vänd dem till en drivkraft ❤️🙌🏻 Ibland är det svårt men till slut kan man göra det!

Vill du ha rosa hår ha det, vill du göra något som sticker ut, gör det. Sålänge du är dig själv! Jag är kurvig, får bilringar när jag sitter, stora vader och jag är fasiken glad för livet ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *