Hudvård och skönhet

Jag har sedan några veckor tillbaka börjat använda hudvårdsprodukter från Lush Fresh Handmade Cosmetics.

Idag tänkte jag tipsa om en produkt som jag faktiskt fick hem ett prov på. En ansiktsmask. Och den syns här i bild:

 

Det är den skålen som har mandlar på sig. Det är alltså färska ansiktsmasker som ligger på is i butiken. Detta innebär att den måste vara kyld och skulle den stå framme i dagar skulle den som andra färska saker att börja mögla.

Den masken som jag testade heter Oatifix.

(Foto: tagen från Lush hemsida, under ansiktsmasker)

Jag aplicerade denna på rengjort ansikte. Hade på den i cirka 10 minuter och ansiktet var så återfuktat. Som ett lyster. Jag har torr och känslig hy och har testat en mängd olika produkter. Jag känner själv att jag går en säkrad väg när jag väljer produkter som inte är testat på djur, miljötänk etc.

vidare kommer jag att lägga upp fler av mina produkter så ni kan få personlig utvärdering av vad jag tycker om dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *