Juletider och att ge omtanke till varandra och andra

Clarion Colletion Bolinder Munktell Hotell gör det igen. Enligt tradition samlar dem in julklappar under deras gran till behövande barn.

Detta är ett samarbete som dem har enligt frälsningsarmen. Det har redan fyllts på massor. Men är du intresserad av att bidra du med så är det bara att slå in en julklapp och märka den med ålder och om den ska till en flicka eller pojke.

Jag vill avrunda detta inlägg med att säga att jag är så oerhört tacksam för att ett sådant här arbete och initiativ tas i vår stad. Att skänka en extra omtanke till andra och att faktiskt se till att andra får det bra.

Julen bör inte egentligen bestå av vem som har fått mest klappar eller ätit mest julmat…eller stått längst i köket med att laga julgodis. Utan mer gemenskapen och kärleken mellan oss. Men att kunna bidra och väckalycka hos barn med någots om dem drömmer om är också värdefullt! Tveka inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *