Förkylningstider och Aloe Vera

Nu såhär i förkylningstider kan det vara extra bra att bunkra upp med bra vitaminer. Jag startar numera min morgon med en shot Aloe Vera dryck från Forever Living Products. Detta får mig till en förhöjd energinivå och att jag känner att jag kan göra vad jag kan för att motverka förkylning etc. perfekt också som tillskott i kombination med träningen. I samarbete med Sladjana som är Independent Forever Business Owner.

Produkten är en Aloe Vera gel som innehåller 99,7 % aloe vera och innehåller varken några konserveringsmedel eller sötningsmedel. Dem har uppdaterat denna vara till ett högre koncentrat och är ännu mer miljövänlig än tidigare. Den har tillsatt C vitamin likaså. För mer information gå in på Saldjanas hemsida som du hittar här:

http://myaloevera.se/sladjanasaloeverashop/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *