Julkort

Igår kväll satt jag och gjorde julkort till alla nära och kära. Det resulterade i flera flera kuvert som stängdes igen för att skickas för en julhälsning.

Det jag brukar ha som grund när jag pysslar är grövre pappersark med flera olika motiv. Jag köper mina på panduro som är i ett block av flera fina ark. Sen klipper jag till och använder mig av lim för att få ihop dem. Älskar att använda mig av lager på lager och även använda mig av snören för att knyta ihop dem.

Pennor brukar jag ha som är i siver och guld samt glitter. Det gör det lilla extra. Jag vet också att få det i ett kuvert som är lite ”knöggligt” gör det lilla extra också. Det blir lite mer spänning när det ska öppnas än att få ett julkort enbart.

Planerandet bakom det hela och att för stunden vara i det gör det hela så mysigt. Det blir en meditation och julkänslan blir till max. Dessutom då ha något som inte igen behöver ha med mat och onyttigheter att göra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *