Foodprepp med lax i lådorna

Idag har jag tillbringat min förmiddag med att träna och handlat hem lite mat för att göra matlådor. Idag fick det bli lax i ugn då det var bra pris på Hemköp i stan samt att jag hade rätt tillbehör där hemma för att få till bra matlådor.

Tillbehören fick bli röd linspasta och sparris. Fyra matlådor då jag inte bejöver ha mat för hela veckan.

Det behöver faktiskt inte vara krångligt. Pastan fick koka medan jag åt min sista matlåda till lunch från förra veckans foodprepp och laxen är nu inne i ugnen medan jag dammsuger och hänger tvätten.

Denna gång valde jag att ha salt och peppar samt citron på laxen (både pressad vitron och skivor på laxen). Sen lite fänkål på sidorna. Du kan även ha dill eller lök men också vitlök. Parmesan ovanpå laxen. Tillbehören kan vara kall potatissallad, kokt potatis eller bara en grönsaksbedd.

Laxen innehåller protein, vitaminer och omega 3. Lättsmält och jag själv tycker att den är mättande men faller inte som en tung sten i magen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *