Att vara sig själv och utamana sig själv

Helgen har varit lugn och skön. Det jag skulle vilja lyfta idag denna måndag är hur vi i mångt och mycket påverkas av vår yttre miljö och andras mål och värderingar. Speciellt när livet kanske inte alltid är en dans på rosor eller något annat påverkar oss.

Här är i alla fall jag i min enkelthet men ändå precis den jag är. Utan filter, suger inte in magen eller försöker stå på ett speciellt sätt för att jämna ut mina ojämnheter.

Lite valkar här och där. Så kan det vara. Men en sak som jag ofta tänker på det är när jag alltid ska vara självkritisk och alltid ta åt mig av de föränderliga sakerna andra påtalar och inte bara vara mig själv och vara nöjd. Så som jag tänker att jag alltid ser andra. Hur fina dem är och duktiga etc. vi är bra på att vara dumma mot oss själv. I alla fall jag.

Jag har mål som många andra. Mål om att utvecklas och förändra men på vägen dit tänker jag vara mig själv och finna mig nöjd med det! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *