Julklappsinslagning

Mysig Julklapps inslagning

Nu såhär i juletider är det mycket som ska förberedas och genomföras. För att hinna med och undvika stress behöver det ju vara roligt också!

Jag älskar att pyssla och verkligen dra ut på julklappsinslagningen. Jag gör egna juletiketter och även julrimm till varje paket. Det gör det hela roligt men också spännande på självaste julklappsöppningen under julafton.

Jul rimm kan vara svåra men för mig behöver dem inte heller vara speciellt som ett rimm utan mer som en hälsning till den du ger julklappen till. Ha i åtanken att det ska förmedlas en lådtråd och en julhälsning så kan det få ett riktigt bra resultat.

Det praktiska med julen men också att vi samlas med nära och kära är det mest charmigaste med det hela. All spänning och glädje som ges. Tänk att välmåendet också är en viktig del av en god hälsa! Hinns det inte med och träna på gymmet så är det så. En promenad med någon betydelsefull eller pulkaåkning med barna kan också vara lika skönt för kroppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *