Att påverkas av sociala medier och att nöja sig med sin kropp

Jag är en väldigt envis och målmedveten person. Tycker om att utmana mig själv. Det tror jag i mångt och mycket handlar om att jag ofta har haft låg tilltro till mina förmågor som liten.

Men än idag påverkas jag en stor del av min omgivning. Den stora delen är av sociala medier. Hur vi ska vara, bete oss, se ut och för den delen klä oss. Såklart har drt med trender att göra och mode etc.

Men detta kan i mångt och mycket ha en stor inverkan på en individ. Jag vill säga såhär: min magen skulle gärna få försvinna flera gånger om, varje dag. Den tänker jag ofta på när jag gymmar. Hur den skrattretande är ivägen och så vidare. Inte är så platt och fin som många andras. Visst skulle jag bli glad om det försvann, det skulle vara bekvämare i tightsen etc. Men skulle jag bli än mer lyckligare över livet? Vakna upp piggare på morgonen? Skratta mer? Känna mig mer älskad? Få mer vänner?

Så här ser det ut när jag tränar:

Kanske är det Hat-Kärlek? Eller kanske ska det bara vara ren kärlek? Kanske vill jag ha den kvar där? Den är ju i alla fall ganska mjuk…Vad får dig nere? Vad vill du förändra?

Det jag vill avsluta med det är att jag ständigt arbetar med att vara nöjd med det jag har trots att jag arbetar mot en bättre inre hälsa. Lägga tankarna åt något viktigare och låta det rent praktiska flöda ❤️ Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *