Rödbetssmoothie

En grym smoothie som du absolut kan fixa i en massa godsaker. Men den här godingen innehåller det här:

– Riven ingefära 40 g

– Rivna rödbetor 2st

– Saft från en citron

– 1banan

– 2 glas vatten

– 1 tsk kanel

– 2 blad grönkål

– 3 nävar färsk spenat

Mixa ner allt, om så önskar kan du hälla smoothien genom en sil för att enbart få juicen. Jag själv har ingen juice maskin. Men själv dricker jag den direkt.

En kollega till mig har inspirerat mig i hur jag kan göra en enkel och god grönsakssmoothie och detta är resultatet. Hon brukar även lägga i sina portioner i papp muggar och fryser sedan in dem (för hållbarhet). Ta ut på morgonen om den ska vara för mellanmål. Eller kvällen innan om du vill avnjuta den på morgonen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *