Nytt år! Välkommen 2019

I det här inlägget tänkte jag summera mitt år av 2018. Lyfta upp det som jag har tyckt varit bäst med 2018. Sen tänkte jag lista upp dem saker som jag önskar uppleva, som jag ska göra och det jag verkligen ser fram emot av 2019!

Skulle vilja börja med att jag är tacksam för att jag har tagit mig igenom både bra och dåliga saker. Kunnat vända tankar och blivit stark av saker som har fått mig ur balans. Så det är det positiva av det: att jag har kunnat se det ljusa i det mörka.

Jag har ”blottat” mig mer av tankar och funderingar som jag annars kanske inte skulle göra. Tyckt att det har varit läskigt etc.

Sen måste jag också säga att jag har varit en jäkel på att äta fisk! Det är lite skrattretande men har verkligen försökt tänka på en varierad kost och faktiskt göra det mer till en vana. Äta mindre av rött kött av flera anledningar.

Jag är också glad för att jag har fått möjligheten till att synas mer som bloggare. Först och främst att få vara med i bloggnätverket Tunainfluencers. Ett grymt gäng och så mycket erfarenhetsutbyte så jag blir helt varm i hjärtat!

En annan utmaning har också varit att utvecklas i träningen! Är grymt nöjd över att jag har lärt mig nya övningar, fått träna med fina vänner som kan så grymt mycket. Men också att jag har sattit tekniken bättre och ökat i vikt i både böj och mark.

En annan rolig grej har varit att få vara med i tidningen Extra! Ett helt uppslag. Att jag blev uppmärksammad och att jag bidrar! Det gör mig så lycklig!

Om vi ska gå över på vad jag tänker kring 2019 så vill jag ha mycket skratt, kunna vända jobbiga tankar till något positivt men också få det till ett deiv. Vara snäll mot mig själv och även fortsätta bidra med det jag älskar och vill utvecklas i.

Det jag har tänkt att jag vill göra är:

– Testa crossfit

– Börja med mer funktionell träning och yoga

– Resa till Kap Verde

– Åka på träningsresa med min syster en vecka

– Införskaffa mig mer sällskapsspel och bjuda över vänner mer

– Göra saker mindre komplicerat och inte tänka så mycket

-Vara spontan och göra mer av det jag älskar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *