Resan till Kap Verde

Nu har jag haft en hel natts sömn hemma i Sverige. Vi (jag och mamma samt hennes sambo) kom hem 4.00 på morgonen igår.

Vi har varit iväg till stället som heter Sal som ligger i Kap Verde. Det tar ungefär 7.40 timmar att åka dit. Soligt och ibland moln ca 23 grader varmt. Vi var på ett hotell som ägs av Italienare. Det märktes tydligt att många därifrån likaså besökte hotellet vilket var skoj och se. Det var all inclusive så med det så var allt i mat och dryckes väg.

Det är så skönt att komma iväg under vintertiden och slappa lite i värmen. Under hela veckan var deras wifi ganska slö så jag bestämde mig faktiskt föe att vara från mobilen i en hel vecka. Som bloggare och fäst i sociala medier var det svårt till en början men sen var det en total avkoppling. Därav har jag tyvärr inte så många bilder men har samlat på mig några.

Nu är jag fit for fight igen! Ny energi och massa saker att se fram emot. Trots rutiner med maten och solande så är det bra skönt att vara hemma till dem lite mer fartfyllda rutinerna och häslosammare val.

Jag kan varmt rekkomendera att ta en resa till värmen under vintertid. Jag har rest till Kap Verde två gånger nu. Så jag tackar nog för mig till det landet. Vidare till andra bräddgrader ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *