Mål och utveckling, hur påverkar det oss?

Hallå där!

Idag är det söndag. Jag brukar oftast sätta upp en plan för min kommande vecka. Mest för att hålla fokus och se till att ha en bra målformulering för mig själv.

Men varför? Vad är det som gör att jag drivs och triggas av detta?

Jag vet att jag kan göra en jämförelse på då och nu. Att allt har en mening. Jag motiveras av att sätta upp delmål och större mål. Det gör mig taggad. Dock påverkas en ju i mångt och mycket av yttre faktorer och en tappar fokus totalt.

Det jag vill komma till det är att om du har mål som att bli starkare, smalare eller vad som helst. Du behöver ha en mening och ett syfte som verkligen kommer få dig att skapa pannben för detta! Inget kommer gratis! Men kärnan i det: det är att se vad som ska få just dig till att må bättre eller skapa denna förändring till något positivt.

Appropå mål och utveckling. Glöm inte att dem mjuka värdena som ofta är subjektiva såsom känslor, upplevelser och mående faktiskt också har en stor betydelse i en förändring.

Bilden ovan för mig är ett praktiskt exempel på detta. Jag är med i en intervju/ repotage i en lokal tidning. Detta för mig har varit ett mål. Att sprida och påverka på ett positivt sätt. Våga och visa vem den sanna Madde är. Det skapar för mig en enorm stolthet och respektfullhet inför mig själv.

Med det sagt: Glöm inte den inre resan!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *