Veckans planering och hur det ibland kan komma att påverkas av yttre faktorer

Nya vecka innebär nya möjligheter. Min vecka består av att få in mina träningspass och hålla en variation i dem. Det blir träning måndag-fredag samt söndag! Maten är lagad och mellanmålen är planerade. Jag ska denna vecka ha som mål att sprida ut energikällorna jämt över dagarna, äta regelbundet, tillräckliga portioner, få sömn, skratta mycket och slappa i soffan.

Det viktigaste av allt! Glädjas åt små saker och inte dras ner av det som påverkar mig negativt. Ett exempel är sociala medier och all perfektion. Nedan är min illustration på det jag ibland kan tänka ofta på: min midja!

Här är jag i all enkelhet….eller inte?

Det är så lätt att ladda ner en app, fixa lite, klippa lite och vips så är du där! Jag la ut en bild på Instagram för att se rekation. Jag fick rekationer, jag fick svar på att detta var märkbart och det uppskattar jag enormt! Det är inte jag där uppe.

Jag är Madelene i all enkelhet och med något större midja, större än många andras. Men är lycklig för det! Jag är stark, har en bra fysik och har mål som för mig fyller ett bättre syft än en smal midja!

Vad behöver du vända för tanke idag? Tänk om, va den du är och ja det är och låter klyschigt ibland men det är sanningen!

Va glad, skratta mer och gör det som du fylls på med energi av. Du kan välja själv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *